Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily

  • Ensi-ilta: 28.07.2021
  • Rooleissa: Pääroolit Sami Hedberg – Antti Aku Hirviniemi – Nippe Jaajo Linnonmaa – Tuomas Sivuroolit Antti Luusuaniemi Ilona Chevakova Pertti Sveholm Pihla Maalismaa Mari Perankoski Jukka Puotila Eino Heiskanen
  • Ohjaus: Renny Harlin
  • Käsikirjoitus: Aleksi Bardy, Mari Perankoski ja Renny Harlin

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan?  Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?