Sieniretki

Sieniretki
  • Ensi-ilta: 30.9.2022
  • Rooleissa: Martti Suosalo, Ville Myllyrinne, Satu Silvo, Minttu Mustakallio, Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Vesa Vierikko ja Eero Ritala
  • Ohjaus: JP Siili
  • Käsikirjoitus: JP Siili

Sieniretki on kaverikomedia kahden ystävyksen (Suosalo ja Myllyrinne) mökkireissusta saaristoon, jossa majoituksen tuplabuukkaus ajaa viikonlopun suunnitelmat karille. Suotavaa olisi, että se, mitä lopulta tapahtuu saaressa, jäisi saareen.


JP Siilin (Veljeni vartija, 2018, Sel8nne, 2013, Härmä, 2012, ja Ganes, 2007) ohjaama ja käsikirjoittama Sieniretki-komedia kuvataan kesän aikana Turussa ja Turun saaristossa.

Sieniretkelle Siilin kanssa lähtee retkikunta maan eturivin näyttelijätähtiä. Pääosia esittävät Martti Suosalo ja Ville Myllyrinne ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Satu Silvo, Minttu Mustakallio, Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Vesa Vierikko ja Eero Ritala.

Sieniretki on levitysyhtiönäkin tunnetun Aurora Studiosin oma elokuvatuotanto, jonka tuottaja on Severi Koivusalo. JP Siilin Sepite Oy on mukana elokuvan yhteistuottajana. Hankkeen vastaavia tuottajia ovat Aurora Studiosin Petri Kemppinen, Roosa Toivonen ja Ari Tolppanen.